Metronaut'ta Yapay Zeka Geri Bildirimini açarak anında görsel geri bildirim ve puanlama/XP alın. Bu, Sabit, Bekle ve Tempo AI ile çalışır.
Yapay Zeka Geri Bildirimi, pratik yaparken çalımınızı gözden geçirmenize yardımcı olur. Çalarken gerçek zamanlı olarak perde hassasiyetinizi ve ritmik yerleşiminizi gösterir. Ayrıca akustik Piyano 🎹 üzerinde de çalışır!
1. Nota okuma ve perdeye odaklanmak için Bekle modunda Geri Bildirim AI kullanın.
2. Hem perde hem ritim pratiği yapmak için Sabit modda Geri Bildirim AI kullanın.
Yapay Zeka Geri Bildirimini açma veya kapama
- Bir parça açın ve not çubuğunda Tempoya dokunun veya tıklayın.
- Metronaut’un tepkisi altında pratik modunuzu seçin.
- Görsel geri bildirim ve puanlama/XP için Yapay Zeka Geri Bildirimi anahtarını açın veya kapatın.
- Paneli kapatın ve Oynat düğmesine basın.
Yapay Zeka Geri Bildirimi ayrı bir pratik modu mu?
Yapay Zeka Geri Bildirimi artık ayrı bir anahtardır. Modunuz Metronaut’un çalımınıza nasıl tepki vereceğini kontrol eder; Yapay Zeka Geri Bildirimi ise görsel geri bildirim ve puanlamayı kontrol eder. Üç moddan herhangi biriyle kullanabilirsiniz.
Örneğin, seçilen bir tempoda eşlik ile pratik yapmak için Sabit mod ve Yapay Zeka Geri Bildirimi’ni seçin veya eşlik olmadan notlar üzerinde çalışmak için Bekle mod ve Yapay Zeka Geri Bildirimi’ni seçin.
Perde, ritim ve XP ne durumda?
Yapay Zeka Geri Bildirimi, çalarken perde ve ritim hassasiyeti hakkında görsel bilgi gösterir ve puanlama ile deneyim puanları (XP) sağlar. Kullanmak istediğiniz modla birlikte açın. XP’nin ilerleme ve liderlik tablolarıyla ilişkisi için Ligler, Seriler ve Rütbeler sayfasına bakın.
Geri Bildirim AI nerede?
Bazı eski talimatlar bu özelliği Geri Bildirim AI olarak adlandırır veya bir mod olarak sunar. Mevcut arayüzde, Tempo içinde Yapay Zeka Geri Bildirimi anahtarını arayın.
Yapay Zeka Geri Bildirimi çalmama tepki vermiyor
Anahtarın açık olduğundan ve Metronaut’un mikrofonunuz veya MIDI enstrümanınız aracılığıyla çalımınızı aldığından emin olun. Hala tepki vermiyorsa giriş sorun giderme rehberini izleyin.
Yorumlar
0 yorum
Makale yorumlara kapalı.