İmleç ve ses senkronize değilse veya notadaki imleç sesten daha erken ya da geç geliyorsa, Ses Gecikmesini ayarlamanız gerekir.
Kablosuz hoparlör bağlandığında, ses her zaman gecikmeli iletilir. Bu, can sıkıcı olan bir gecikme (imleç geç kalabilir veya kayıtlarınız senkronize olmayabilir) oluşturur.
5. sürümden itibaren, Metronaut bu gecikmeyi sizin için otomatik olarak algılar ve düzeltir, böylece endişelenmenize gerek kalmaz. Ancak ses bağlantınıza bağlı olarak bu algılama hatalı olabilir ve manuel olarak düzeltilebilir.
Çıkış ses cihazınıza göre ilgili bölümü kontrol edin:
Kulaklık veya kulaklık kullanıyorum
Kulaklık veya kulaklık (hoparlör yerine) kullanıyorsanız, Metronaut gecikmeyi otomatik olarak algılayamaz. Bunu herhangi bir nota ekranındaki Ayarlar bölümünde bulunan Ses Ayarlarından manuel olarak ayarlamanız gerekir.
İmleç sesten daha erken geliyorsa, birlikte olana kadar +/- düğmeleriyle gecikmeyi artırarak başlayın. Bu gecikme kaydedilecek ve aynı cihazı her kullandığınızda geri çağrılacaktır.
Bluetooth veya Airplay Hoparlör kullanıyorum
Bazen otomatik gecikme algılamamız başarısız olur ancak herhangi bir nota ekranındaki Ayarlar bölümünde bulunan Ses Ayarlarından gecikmeyi ayarlayabilirsiniz.
İmleç sesten daha erken geliyorsa, birlikte olana kadar +/- düğmeleriyle gecikmeyi artırarak başlayın. Bu gecikme kaydedilecek ve aynı cihazı her kullandığınızda geri çağrılacaktır.
Dahili Hoparlör veya Kablolu Hoparlör kullanıyorum
Lütfen parça adını ve mümkünse kullanılan ses çıkış türünü belirterek Bizimle iletişime geçin.
Not: Gecikmeyi ayarlarken Bluetooth cihazınızın bağlı kalmasına dikkat edin.
Yorumlar
0 yorum
Yorum yazmak için lütfen oturum açın: oturum aç.