Якщо курсор і аудіо не синхронізовані, або курсор на нотному стані з'являється раніше чи пізніше за аудіо, потрібно відрегулювати затримку аудіо.
При підключенні бездротових колонок звук завжди надходить із затримкою. Це створює затримку, що дратує (курсор може запізнюватися або ваші записи будуть десинхронізовані).
З версії 5, Metronaut автоматично виявляє та коригує цю затримку, тож вам не потрібно турбуватися. Однак залежно від вашого аудіопідключення це виявлення може бути неточним, але його можна виправити вручну.
Перевірте відповідний розділ залежно від вашого аудіовихідного пристрою:
Я використовую гарнітуру або навушники
Якщо ви використовуєте гарнітуру або навушники (на відміну від колонок), Metronaut не зможе автоматично визначити затримку. Вам потрібно відрегулювати її вручну в Налаштуваннях аудіо у розділі налаштувань будь-якого екрану нотного стану.
Якщо курсор з'являється раніше за аудіо, почніть збільшувати затримку за допомогою кнопок +/- до синхронізації. Ця затримка буде збережена і використовуватиметься щоразу при використанні того самого пристрою.
Я використовую Bluetooth або Airplay колонки
Іноді автоматичне визначення затримки не спрацьовує, але ви можете відрегулювати затримку в Налаштуваннях аудіо у розділі налаштувань будь-якого екрану нотного стану.
Якщо курсор з'являється раніше за аудіо, почніть збільшувати затримку за допомогою кнопок +/- до синхронізації. Ця затримка буде збережена і використовуватиметься щоразу при використанні того самого пристрою.
Я використовую вбудовані або дротові колонки
Будь ласка, зв'яжіться з нами, вказавши назву твору та, якщо можливо, тип аудіовиходу, який ви використовуєте.
Примітка: Під час регулювання затримки переконайтеся, що ваш Bluetooth-пристрій залишається підключеним.
Коментарі
0 коментарів
Будь ласка, увійти, щоб залишити коментар.